Selecteer een pagina

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lynx Graphic design

ABOUT ME:


Patrick Doeven

Door de toegankelijkheid van social media heeft iedereen de mogelijkheid om eenvoudig hun product te promoten. Het nadeel is dat de concurrentie daardoor groot kan zijn, waardoor je niet opvalt.  Is uw product of dienst uniek of onbekend. Wat is de meerwaarde van uw product.

  • Heeft u veel advertentiekosten zonder resultaat?
  • Past het logo of kleurgebruik (interieur) wel bij hetgeen u wilt uitstralen?
  • Spreekt u wel de juiste doelgroep aan, of ziet u een doelgroep over het hoofd?
  • lijkt uw huidige marketing niet te werken?
  • Hoe gaat uw personeel met klanten om?

Wanneer u bovenstaande herkent is het raadzaam om te kijken wat branding voor u kan betekenen.
Branding komt oorspronkelijk van het brandmerken waarmee eigenaren van vee hun dieren van elkaar onderscheidden.  Branding noemen ze ook wel “The Art Of Differentiation”, ofwel de kunst van het onderscheiden. Het onderscheiden is te beïnvloeden door het beelden gebruik, de ervaring van de klant, het personeel, het product, het logo, je verhaal die je verteld, de verpakking, bewegwijzering, website en decor of in(ex)terieur.

De unieke imago van je bedrijf, dienst of product.

 Samen onderzoeken we wat uw product uniek maakt. We gaan beïnvloeden hoe uw klanten uw product ervaart.
We kijken naar het proces, welk probleem uw product oplost en waarom de klanten graag van uw product of dienst gebruik willen maken. 

Als u weet wat het product moet uitstralen, wordt de marketing eenvoudiger.

We kijken naar uw proces en welk probleem uw product oplost en waarom de klanten graag van uw product of dienst gebruik zouden willen maken.

Als u een uniek product (geen concurrenten) hebt moeten we de mensen een duidelijke reden geven waarom ze uw product nodig hebben en de nut daarvan. We zullen moeten kijken wat de meerwaarde is van uw product en deze zo uit te lichten dat het duidelijk is voor de potentiële klant waarom ze uw product nodig hebben.

Heeft u een product die niet persé uniek is (veel concurrenten). Dan kunnen we kijken of we een onderdeel uit het proces kunnen uitlichten. Iets wat voor u als expert misschien iets vanzelfsprekends is maar voor de klant niet. Dat claimen we dan en maken het product daarmee bekend. Uw concurrent doet het ook maar kan het niet meer zeggen omdat uw merk dat uitdraagt.