Selecteer een pagina

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lynx Graphic design

ABOUT ME:


Patrick Doeven

Door de toegankelijkheid van social media heeft iedereen de mogelijkheid om eenvoudig hun product te promoten. Het nadeel is dat de concurrentie daardoor groot kan zijn, waardoor je niet opvalt.  Is uw product of dienst uniek of onbekend. Wat is de meerwaarde van uw product.

 • Heeft u veel advertentiekosten zonder resultaat?
 • Past het logo of kleurgebruik (interieur) wel bij hetgeen u wilt uitstralen?
 • Spreekt u wel de juiste doelgroep aan, of ziet u een doelgroep over het hoofd?
 • lijkt uw huidige marketing niet te werken?
 • Hoe gaat uw personeel met klanten om?

Wanneer u bovenstaande herkent is het raadzaam om te kijken wat branding voor u kan betekenen.
Branding komt oorspronkelijk van het brandmerken waarmee eigenaren van vee hun dieren van elkaar onderscheidden.  Branding noemen ze ook wel “The Art Of Differentiation”, ofwel de kunst van het onderscheiden. Het onderscheiden is te beïnvloeden door het beelden gebruik, de ervaring van de klant, het personeel, het product, het logo, je verhaal die je verteld, de verpakking, bewegwijzering, website en decor of in(ex)terieur.

De unieke imago van je bedrijf, dienst of product.

 Samen onderzoeken we wat uw product uniek maakt. We gaan beïnvloeden hoe uw klanten uw product ervaart.
We kijken naar het proces, welk probleem uw product oplost en waarom de klanten graag van uw product of dienst gebruik willen maken. 

Als u weet wat het product moet uitstralen, wordt de marketing eenvoudiger.

We kijken naar uw proces en welk probleem uw product oplost en waarom de klanten graag van uw product of dienst gebruik zouden willen maken.

Als u een uniek product (geen concurrenten) hebt moeten we de mensen een duidelijke reden geven waarom ze uw product nodig hebben en de nut daarvan. We zullen moeten kijken wat de meerwaarde is van uw product en deze zo uit te lichten dat het duidelijk is voor de potentiële klant waarom ze uw product nodig hebben.

Heeft u een product die niet persé uniek is (veel concurrenten). Dan kunnen we kijken of we een onderdeel uit het proces kunnen uitlichten. Iets wat voor u als expert misschien iets vanzelfsprekends is maar voor de klant niet. Dat claimen we dan en maken het product daarmee bekend. Uw concurrent doet het ook maar kan het niet meer zeggen omdat uw merk dat uitdraagt.

(verbeterde tekst)
Dankzij de toegankelijkheid van sociale media kan iedereen nu eenvoudig zijn product promoten. Helaas betekent dit ook dat de concurrentie groot kan zijn en u misschien niet opvalt. Als uw product of dienst uniek of onbekend is, moet u zich afvragen wat de meerwaarde ervan is. Moet u veel advertentiekosten maken zonder resultaat? Past uw logo of kleurgebruik wel bij wat u wilt uitstralen? Spreekt u de juiste doelgroep aan, of ziet u een doelgroep over het hoofd? Lijkt uw huidige marketing niet te werken? Hoe gaat uw personeel om met klanten? Als u deze problemen herkent, is het raadzaam om te kijken wat branding voor u kan betekenen.

Branding komt oorspronkelijk van het brandmerken waarmee eigenaren van vee hun dieren van elkaar onderscheidden. Branding wordt ook wel “The Art Of Differentiation” genoemd, oftewel de kunst van het onderscheiden. Het onderscheiden is te beïnvloeden door het gebruik van beelden, de ervaring van de klant, het personeel, het product, het logo, het verhaal dat u vertelt, de verpakking, bewegwijzering, website en het decor of interieur.

Wij helpen u om het unieke imago van uw bedrijf, dienst of product te ontwikkelen. Samen onderzoeken we wat uw product uniek maakt. We beïnvloeden hoe uw klanten uw product ervaren en kijken naar het proces, welk probleem uw product oplost en waarom klanten graag van uw product of dienst gebruik willen maken. Als u weet wat uw product moet uitstralen, wordt de marketing eenvoudiger.

Als u een uniek product hebt (zonder concurrenten), moeten we mensen een duidelijke reden geven waarom ze uw product nodig hebben en wat het nut ervan is. We zullen de meerwaarde van uw product onderzoeken en deze zo uitlichten dat het duidelijk is voor de potentiële klant waarom ze uw product nodig hebben.

Heeft u een product dat niet per se uniek is (veel concurrenten), dan kunnen we kijken of we een onderdeel uit het proces kunnen uitlichten. Iets wat voor u als expert misschien vanzelfsprekend is, maar voor de klant niet. We benadrukken dat aspect en maken zo uw product bekend. Uw concurrent doet hetzelfde, maar kan het niet meer zeggen omdat uw merk het al uitdraagt.

Een Logo

Een logo is een grafische representatie van een merk of bedrijf. Het is de visuele vertegenwoordiging van de identiteit van een organisatie. Een goed ontworpen logo is een belangrijk onderdeel van de branding van een bedrijf en kan een krachtig middel zijn om de herkenbaarheid van een merk te vergroten.

Het ontwerpen van een logo begint met een goed begrip van het merk of bedrijf. Het is belangrijk om te weten wat de kernwaarden en de missie van het bedrijf zijn, wat de doelgroep is en wat de concurrentie doet. Dit helpt bij het bepalen van de stijl en uitstraling van het logo.

Het is belangrijk dat een logo simpel en herkenbaar is. Een complex logo kan verwarrend zijn en moeilijk te onthouden. Een goed logo moet daarom gemakkelijk te herkennen zijn en in staat zijn om op te vallen tussen andere logo’s. Dit kan worden bereikt door het gebruik van kleur, vorm, lettertype en compositie.

Een belangrijk aspect van een logo is het kleurgebruik. Kleur kan emoties en gevoelens oproepen bij mensen en daarom is het belangrijk om de juiste kleuren te gebruiken voor het gewenste effect. Het is bijvoorbeeld bekend dat blauw vertrouwen en stabiliteit uitstraalt, terwijl rood energie en passie symboliseert. Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende kleurencombinaties om te zien welke het beste werken voor het merk of bedrijf.

Naast kleur is de vorm van een logo ook van belang. Een eenvoudige vorm is vaak de beste keuze, omdat dit gemakkelijker te herkennen en te onthouden is. Een goed ontworpen logo moet ook goed werken op verschillende schalen. Het moet er goed uitzien op een visitekaartje, maar ook op een billboard of op een website.

Het lettertype dat wordt gebruikt in een logo is ook belangrijk. Het kan een gevoel van professionaliteit, moderniteit of speelsheid uitstralen. Het is belangrijk om een lettertype te kiezen dat past bij de stijl en uitstraling van het merk of bedrijf. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het lettertype goed leesbaar is, zelfs op kleine schaal.

Een ander belangrijk aspect van een logo is de compositie. De manier waarop de verschillende elementen van het logo samenkomen, kan de impact ervan vergroten of verkleinen. Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende composities om te zien welke het beste werken voor het merk of bedrijf.

Het is belangrijk om bij het ontwerpen van een logo rekening te houden met verschillende toepassingen. Een logo moet er goed uitzien op verschillende achtergronden en in verschillende media, zoals drukwerk en digitale toepassingen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het logo schaalbaar is en er goed uitziet op verschillende groottes.

Ten slotte moet een logo tijdloos zijn. Het is belangrijk om te streven naar een ontwerp dat niet snel verouderd raakt en dat ook over vijf of tien jaar nog steeds relevant en herkenbaar is.

Website

Een goede website is essentieel voor elk bedrijf dat zich op het internet begeeft. Of het nu gaat om een kleine onderneming, een non-profitorganisatie of een grote multinational, een website is de eerste indruk die potentiële klanten van een bedrijf krijgen. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het ontwerp, de functionaliteit en het gebruiksgemak van een website.

Een van de belangrijkste aspecten van een goede website is het ontwerp. Het ontwerp moet aantrekkelijk en professioneel zijn en passen bij het merk en de doelgroep van het bedrijf. Dit omvat onder meer de kleuren, het lettertype, de lay-out en het gebruik van afbeeldingen. Het is belangrijk om te zorgen voor een visueel aantrekkelijke website die gemakkelijk te navigeren is. Dit kan de kwaliteit van de website ervaring van de gebruiker verbeteren en hen aansporen om langer op de site te blijven en meer te verkennen.

Een ander belangrijk aspect van een goede website is de functionaliteit. Dit betekent dat alle links en knoppen op de site moeten werken en dat de site snel moet laden. Een trage of onstabiele website kan potentiële klanten afschrikken en hen ertoe aanzetten om elders op zoek te gaan naar informatie of diensten. Een goede website moet ook een zoekfunctie hebben, waardoor bezoekers snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Gebruiksgemak is ook een belangrijk aspect van een goede website. Een website moet gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen zijn, zelfs voor mensen die niet erg technisch onderlegd zijn. Dit betekent dat de navigatie logisch en intuïtief moet zijn en dat belangrijke informatie gemakkelijk te vinden is. Een goede website moet ook mobielvriendelijk zijn, zodat deze op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets, gemakkelijk te bekijken is.

Een goede website moet ook relevant zijn en actuele informatie bevatten. Het is belangrijk om regelmatig nieuwe inhoud toe te voegen, zoals nieuwsberichten, blogartikelen of evenementen, om bezoekers terug te laten komen. Door de inhoud van de site regelmatig bij te werken, kan ook de zoekmachineoptimalisatie van de site worden verbeterd, waardoor deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines wordt weergegeven.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van een goede website. Websites moeten beveiligd zijn tegen cyberaanvallen en de privacy van de bezoekers beschermen. Dit betekent dat de site moet worden beschermd tegen hackers en dat alle persoonlijke informatie die bezoekers verstrekken, zoals namen, adressen en creditcardgegevens, moet worden versleuteld.

Tot slot moet een goede website meetbaar zijn. Dit betekent dat er analyses moeten worden uitgevoerd om het verkeer op de site bij te houden en te analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. Dit kan helpen om de prestaties van de site te beoordelen en te verbeteren.

Al met al is een goede website een essentieel onderdeel van een succesvolle online aanwezigheid voor elk bedrijf.

 

Soorten websites

Er zijn veel verschillende soorten websites en de classificatie kan variëren afhankelijk van verschillende criteria, zoals het doel van de website, de aard van de inhoud, de doelgroep, de functionaliteit, enzovoort. Hieronder volgen enkele veelvoorkomende soorten websites:

 1. E-commerce websites: Dit zijn websites die zich richten op de verkoop van producten of diensten. Ze bevatten vaak online winkels en betalingsgateways voor het gemak van de gebruiker.

 2. Nieuwswebsites: Deze websites bieden actueel nieuws en informatie over verschillende onderwerpen, zoals politiek, economie, sport, gezondheid, technologie, enzovoort.

 3. Blog websites: Dit zijn persoonlijke of zakelijke websites die regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe inhoud, zoals artikelen, berichten, foto’s en video’s.

 4. Portfolio websites: Deze websites worden vaak gebruikt door kunstenaars, ontwerpers, fotografen en andere creatieve professionals om hun werk te presenteren en te promoten.

 5. Onderwijswebsites: Deze websites bieden educatieve inhoud en diensten, zoals online cursussen, tutorials, e-books en andere bronnen.

 6. Sociale media websites: Dit zijn websites en apps die zijn ontworpen voor sociale interactie en communicatie tussen gebruikers, zoals Facebook, Instagram en Twitter.

 7. Zakelijke websites: Deze websites worden gebruikt door bedrijven om hun producten of diensten te promoten en om potentiële klanten te informeren over hun activiteiten, geschiedenis en missie.

 8. Overheidswebsites: Dit zijn websites van overheidsinstanties, zoals ministeries, gemeenten en provincies. Ze bevatten informatie over wet- en regelgeving, beleid, diensten en contactgegevens.

 9. Forum websites: Dit zijn websites waar gebruikers kunnen discussiëren en meningen kunnen delen over verschillende onderwerpen.

 10. Entertainment websites: Deze websites bieden vaak entertainmentgerichte inhoud, zoals muziek, films, games en tv-programma’s.

Er zijn uiteraard nog veel meer soorten websites. Vaak combineren websites meerdere doeleinden en zijn ze niet gemakkelijk in één categorie te plaatsen. Het is belangrijk om het doel van de website en de behoeften van de gebruikers goed te begrijpen om de beste aanpak te bepalen bij het maken van een website.

Beeldbewerking

“Laat uw visie tot leven komen met onze meesterlijke beeldbewerkingstechnieken!”

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in beeldbewerking met Photoshop? Dan is Lynx Graphic Design jouw ideale partner! Bij Lynx Graphic Design hebben wij een passie voor het creëren van visuele communicatie en het bewerken van beelden. Onze kennis van en ervaring met Photoshop stelt ons in staat om jouw beelden naar een hoger niveau te tillen en ze om te zetten in iets unieks en prachtigs.

Maar waarom zou jij Lynx Graphic Design kiezen voor jouw beeldbewerking behoeften? Allereerst hebben we jarenlange ervaring in het werken met Photoshop. Dit betekent dat we niet alleen de technische vaardigheden hebben om jouw beelden te bewerken, maar ook de creatieve vaardigheden om jouw visie tot leven te brengen. We begrijpen dat elk beeld uniek is en een eigen verhaal vertelt, daarom benaderen we elk project met de juiste mix van technische kennis en creatieve ideeën.

Bovendien zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van beeldbewerking en Photoshop. Wij weten wat er nodig is om jouw beelden er professioneel en aantrekkelijk uit te laten zien. Wij bieden een breed scala aan beeldbewerkingsdiensten, waaronder retoucheren, kleurcorrectie, compositie, collage en het verwijderen van achtergronden. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hun verwachtingen overtreffen en het gewenste eindresultaat leveren.

Bovendien bieden wij snelle en betrouwbare service. Wij begrijpen dat tijd geld is en dat deadlines belangrijk zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw beelden tijdig worden geleverd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Wij geloven dat onze klantenservice de beste in de branche is en dat we altijd klaar staan om jou te helpen met al jouw vragen en verzoeken.

Kortom, als je op zoek bent naar professionele beeldbewerking met Photoshop, dan is Lynx Graphic Design jouw ideale partner. Wij bieden hoogwaardige, creatieve en betrouwbare diensten tegen een betaalbare prijs. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw beeldbewerkingsbehoeften kunnen vervullen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Lynx Graphic Design